Welkom bij de Noordelijke ATB Club

De Noordelijke ATB Club was in het Noorden van het land één van de eerste clubs, waar alleen de nadruk ligt op de mountainbikesport. De club is opgericht in 1993 bestaat al meer dan 25 jaar. De club is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU) en de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De NAC heeft meer dan 250 leden, vrouwen, mannen en jeugd, die elk op hun eigen niveau de mountainbikesport beoefenen. Van leden die af en toe een training bijwonen tot fanatieke wedstrijdrijders en alles wat daar tussen zit. Bij de Noordelijke ATB Club kun je bij de trainingen niet alleen aan je techniek werken, maar ook aan je conditie. Verder organiseren we elke maand een toertocht, zijn er clubweekenden, clubkleding en organiseren we laagdrempelige wedstrijden.

Tijdens de ALV 2019 is onze secretaris afgetreden. Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 leden, voorzitter, penningmeester en 3 algemeen bestuursleden.
Voor de komende twee jaar zijn we nu nog op zoek naar een lid die zich beschikbaar wil stellen als secretaris.
Het huidige bestuur wil graag weer op volle sterkte komen.
De taken van de secretaris zijn oa. post/mail behandelen, vergaderingen voorbereiden en notuleren en het meehelpen bij evenementen.
Wil je meer informatie of wil je je beschikbaar stellen, mail dan even naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

18 mei 2022
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------
22 mei 2022
09:00 - uur
Toertocht MTBMarum
-------------------------
25 mei 2022
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------

Sponsors

Zoeken