De Noordelijke ATB Club biedt voor verschillende niveaus trainingen aan.

De woensdagavond training is voor elk wat wils. De training is voor: semi-gevorderden, gevorderden en vergevorderden. Er wordt gewerkt aan de conditie en aan techniek. Tijdens de zomertijd wordt er gestart vanaf de parkeerplaats tegenover de Norgerberg in Norg en tijdens de wintertijd vanaf de parkeerplaats van Albert Heijn in Roden. Starttijd is in beide gevallen om 19:00 uur.

De zaterdag training is voor de jeugd vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar. Op een leuke manier leren we de jeugd de techniek van het mountainbiken onder de knie te krijgen, waarbij we natuurlijk ook aandacht schenken aan de conditie. Ook rijden we regelmatig gezamenlijk toertochten en gaan we één keer per jaar op kamp. Tijdens de zomertijd wordt er gestart vanaf de Zwerfsteen in Roderesch en tijdens de wintertijd vanaf camping Molenduin in Norg. starttijd van deze trainingen is 10:00 uur en ze duren tot 12:00 uur. Meedoen bij de jeugd kan uitsluitend na een nieuwelingen training bezocht te hebben (zie mountainbikejeugd.nl)

De zondag training is een training voor gevorderden en vergevorderden. Tijdens deze training wordt er uiteraard gewerkt aan techniek en conditie, maar wordt er vaak wat harder en verder gereden als op een woensdag training. Deze training start (meestal) vanaf de parkeerplaats tegenover de Norgerberg in Norg en start om 09:00 uur.

Een beginners training bieden we aan in het voorjaar van elk jaar als Start2Bike. Start2Bike is een initiatief van wielersportbond NTFU. Onder leiding van een ervaren instructeur leer je in 4 lessen de basisvaardigheden van het mountainbiken en werk je aan je conditie. Voor informatie kijk op de site van Start2Bike.

Bij alle trainingen geldt natuurlijk dat een helm verplicht is!

Mocht je een keer willen meedoen aan een training laat het even weten via onze contactpagina.


 

Agenda

15 juni 2024
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------
19 juni 2024
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------
22 juni 2024
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------

Sponsors

Zoeken