Meer samen fietsen

De app Cyql maakt samen fietsen makkelijker. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!

Ritten plannen

Ieder lid kan een rit aanmaken met Cyql. De rit heeft een beoogde duur en snelheid. Andere leden ontvangen notificaties als deze rit voldoet aan hun wensen. De vereniging kan de bekende clubritten en trainingen uiteraard ook toevoegen! 

Downloaden

Download de Cyql app via de App- of Play Store.

 

Hoe werkt het
Download de app voor Android uit Google Play en voor Apple uit de App Store. Maak in de app een profiel met je voorkeuren aan. Vervolgens kan je je profiel koppelen aan de Noordelijke ATB Club, dit kan je doen met de volgende activatiecode: JQCI36A4. Vervolgens zal de beheerder van de app je (zsm en lid bent van de NAC) toelaten en kan je met de app aan de slag.
Naast het vinden en plannen van ritten vind je in de app ook andere activiteiten, clubnieuws en een vraag en aanbod pagina.
In deze video kan je nog eens kijken hoe het werkt.

Agenda

27 apr 2024
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------
04 mei 2024
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------
11 mei 2024
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------

Sponsors

Zoeken